Artist Talk
Lezing CAMPIS Artist Talk New Treasures zondag 24 september 12.00 uur Kerkstraat 31, Assen

Maak kennis met beeldend kunstenaars Sarah Laura Peyrel en Sven ten Berge, beiden te zien in onze tentoonstelling New Treasures. Op zondag 24 september vertellen ze tijdens de enige Artist Talk New Treasures in CAMPIS meer over de rode draad in hun werk en het beginnend kunstenaarschap. Ook is er gelegenheid om met de kunstenaars in gesprek te gaan en ze vragen te stellen.

Sarah Laura Peyrel zal aan de hand van haar project Topia Tegel vertellen over haar visie op duurzaam design. Door het combineren van lokale materialen komt Peyrel tot een creatie die binnen het artistieke landschap het pad kan effenen naar een milieubewuste toekomst.

Sven ten Berge neemt je mee in zijn kijk op het alledaagse. Ten Berge uit zijn herinterpretatie van banale objecten en emotionele aspecten van het leven via zijn schilderijen en installaties. Verdiep je in de visueel aantrekkelijke beelden, de optische illusies en de verhalende aspecten van zijn werk.

De Artist Talk New Treasures met Peyrel en Ten Berge gaat om 12.00 uur van start. Deelname en toegang aan CAMPIS zijn gratis.

Wil je bij deze activiteit aanwezig zijn? Stuur een mailtje aan pr@campis.nl met hoeveel personen je erbij bent. Dan zetten wij je op de gastenlijst. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!