gastcurator Renate Coenraad
Activiteit Ontmoet gastcurator Renate Coenraad 4 juni 2023 | 12.00 Kerkstraat 31, Assen

Kunst kan helpen bij het verdiepen in een andere werkelijkheid. Kunst is verbeelding, het geeft je een domein waarin je je eigen aannames, of je eigen emoties, de wereld om je heen kunt onderzoeken. Waardoor je voortdurend met jezelf in dialoog bent.” – Bas Heijne

Gastcurator Renate Coenraad nodigt je van harte uit om op zondag 4 juni samen te verdiepen in onze tentoonstelling ‘De schoonheid van kwetsbaarheid‘. In een interactieve sessie neemt ze je mee langs de werken van de vier kunstenaars. Welke maakt de diepste indruk? De tentoonstelling is een uitnodiging om via het werk van de kunstenaars kwetsbare aspecten van jezelf te ontdekken.

De activiteit gaat om 12.30 uur van start met een introductie op de tentoonstelling door gastcurator Renate Coenraad. De inloop begint om 12.00 uur. Deelname en toegang aan CAMPIS zijn gratis.

Wil je bij deze activiteit aanwezig zijn? Stuur een mailtje aan pr@campis.nl met hoeveel personen je erbij bent. Dan zetten wij je op de gastenlijst. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!