Laura Hospes
Activiteit Meet & Greet met Laura Hospes 2 juli 2023 | 12.00 Kerkstraat 31, Assen

Al in 2018 exposeerde Laura Hospes (1994) in Assen (bij RuimteP60) met werk dat ze maakte tijdens en na haar opname op de psychiatrische afdeling in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Vier jaar later keert ze terug in de Drentse hoofdstad, bij CAMPIS in de tentoonstelling ‘De schoonheid van kwetsbaarheid‘.

Het werk in deze tentoonstelling vormt aanleiding om op zondag 2 juli in gesprek te gaan met Laura en haar vragen te stellen in een open dialoog. Het is een ontmoeting met de fotografe die je ingang geeft tot haar wereld, haar persoonlijke en artistieke ontwikkeling en hoe zij middels haar werk expressie geeft aan haar intense gevoelswereld, waarbinnen de camera de rol van verwerking en acceptatie inneemt.

De activiteit met Laura Hospes gaat om 12.30 uur van start. De inloop begint om 12.00 uur. Deelname en toegang aan CAMPIS zijn gratis.

Wil je bij deze activiteit aanwezig zijn? Stuur een mailtje aan pr@campis.nl met hoeveel personen je erbij bent. Dan zetten wij je op de gastenlijst. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!