De schoonheid van kwetsbaarheid
Lezing CAMPIS In gesprek met GGZdeWikK zondag 6 augustus 12.00 uur Kerkstraat 31, Assen

GGZdeWikK, een vrijgevestigde GGZ-instelling in Assen, komt naar CAMPIS. Drie therapeuten gaan op zondag 6 augustus in gesprek over hun gedachten, ideeën en ervaringen over de schoonheid van kwetsbaarheid, de kwetsbaarheid van schoonheid, trauma, autonomie, autonome beeldende kunst en beeldende therapie.

Bram van Klaveren en Hanne Beumer startten in 2014 GGZdeWikK, dat gespecialiseerde traumabehandeling biedt aan volwassen die in hun leven te maken hebben gehad met chronisch, vroegkinderlijk trauma. Hanne Beumer is klinisch psycholoog. Bram van Klaveren is naast zijn werk bij de WikK ook aanstormend beeldend kunstenaar. Samen met collega Maartje Stam-Rommens, beeldend therapeut, organiseren zij een openbaar gesprek aansluitend op onze tentoonstelling De schoonheid van kwetsbaarheid. Kunstenaar Laura Hospes, te zien in de tentoonstelling, is daar ook bij.

De activiteit met GGZdeWikK gaat om 12.00 uur van start. Deelname en toegang aan CAMPIS zijn gratis.

Wil je bij deze activiteit aanwezig zijn? Stuur een mailtje aan pr@campis.nl met hoeveel personen je erbij bent. Dan zetten wij je op de gastenlijst. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!