De 15 kunstenaars van ZONDER TITEL2

Opnieuw geeft CAMPIS een cadeau aan de stad Assen met haar jaarlijks terugkerende (verkoop)tentoonstelling.

CAMPIS is een podium waar inwoners en bezoekers van Assen hedendaagse kunst kunnen zien. Hier krijgen hedendaagse kunstenaars de ruimte om zichzelf te presenteren. Ook haar tweede jaar sluit CAMPIS af met een (verkoop)tentoonstelling: ZONDER TITEL2. Deze keer met kunstenaars uit de drie noordelijke provincies. Elk van de vijftien gevraagde kunstenaars heeft hedendaagse kunst hoog in het vaandel staan en is vernieuwend op zijn, haar of hen eigen vlak.

In ruil voor hun deelname hebben deze vijftien kunstenaars werken gemaakt die kopers cadeau kunnen geven. Deze werken zijn zowel unica als multiples. Een percentage van de opbrengst van de verkoop gaat naar CAMPIS. Dit bedrag komt ten goede aan de CAMPIS Podiumprijs. Deze wordt uitgereikt aan een al gevestigde of pas afgestudeerde kunstenaar. De ontvanger van deze prijs krijgt een startstipendium of tentoonstelling.

Uit het podium dat CAMPIS met deze tentoonstelling biedt aan regionale kunstenaars, komt zo weer een cadeau en een podium voor een hedendaagse kunstenaar voort. Daarmee versterken én bundelen we elkaars krachten.

De kunstenaars van ZONDER TITEL2:

In ruil voor hun deelname hebben deze kunstenaars werken gemaakt die kopers cadeau kunnen geven. Een percentage van de opbrengst van de verkoop gaat naar CAMPIS. Dit bedrag komt ten goede aan de CAMPIS Podiumprijs.

Deze tentoonstelling wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Ondernemersfonds Assen.