New Treasures rondleiding
Opening CAMPIS Openingen ‘New Treasures’ zondag 3 september 12.00 uur & donderdag 7 september 15.30 uur Kerkstraat 31, Assen

De wereld van jonge kunstenaars, hun ateliers en creatieve broedplaatsen is een omgeving waar ware kunstschatten te ontdekken vallen. Voor de tentoonstelling New Treasures, te zien van 3 september tot en met 1 oktober in CAMPIS, selecteerde gastcurator Jente Westerhof daarom vijf jonge kunstenaars van Studio Moshpit of Creation (MOC) uit Groningen.

Niet één, maar twee openingen krijgt onze volgende tentoonstelling. We nodigen je graag uit voor beiden, op zondag 3 september om 12.00 uur en op donderdag 7 september om 15.30 uur in CAMPIS.

Deze uitzonderlijke dubbele opening is niet zonder reden. Aan de tentoonstelling New Treasures, door onze jonge gastcurator Jente Westerhof, is een scholenproject gekoppeld. De leerlingen van CS Vincent van Gogh en Dr. Nassau College in Assen maakten Art Snacks, kunstwerkjes die tijdens de tentoonstelling te zien en te koop zijn in CAMPIS. Tijdens de opening op donderdag 7 september zetten we hen extra in het zonnetje met een interactief programma.

Opening: New Treasures
Wanneer: zondag 3 september en donderdag 7 september
Tijd: 12.00 uur (zondag) en 15.30 uur (donderdag)
Locatie: Kerkstraat 31, Assen

Deze opening is voor iedereen toegankelijk, aanmelden is niet nodig. Wees welkom!