Activiteit Exclusief voor leden: finnissage ANAESTHESIA 12 maart 2023 12.00 uur

Nog even en dan is de expositie ANAESTHESIA van Annegret Kellner alweer voorbij. Op 12 maart vindt de feestelijke afsluiting plaats van de drukbezochte expositie die ook veel media-aandacht trok. Alle leden van de kunstvereniging CAMPIS nodigen wij graag uit bij deze speciale bijeenkomst met als titel “Hoe kijken we naar de natuur?”. Op een bijzondere wijze zal botanisch filosoof Norbert Peeters de expositie samen met Annegret afsluiten.

Norbert Peeters is botanisch filosoof en als docent verbonden aan de Universiteit Leiden. Als botanisch filosoof houdt hij zich bezig met de bijzondere wereld van planten. In navolging van Darwin’s visie op het plantenrijk, betoogt Peeters een andere manier van kijken naar en beschrijven van planten. Planten zijn geen passieve wezens, maar kunnen net als mens en dier waarnemen, ervaren en samenwerken.

Lid worden van de Kunstvereniging CAMPIS?

Bent u nog geen lid van de Kunstvereniging CAMPIS? Als lid kunt u verschillende activiteiten gratis bijwonen. Zoals deze bijzondere, feestelijke afsluiting van de expositie ANAESTHESIA. Word nu nog lid en kom ook 12 maart.

Heeft u ANAESTHESIA van Annegret Kellner nog niet gezien in CAMPIS? Het kan nog tot en met 12 maart!